Karolína ROHLENOVÁ

Bakalářská práce

Toxické látky v potravinách

Toxic substances in food
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá výskytem toxických látek v potravinách. Skládá se z teoretické a výzkumné části. Ve své práci představuji toxické látky přírodního původu a látky cizorodé. Zaměřuji se na jejich výskyt, vznik, působení a rizika způsobená těmito látkami.
Abstract:
This bachelor thesis deals with the occurrence of toxid substances in food. Thesis consists of teorerical and researcg part. In my work i present toxic substances of natural origin and foreign substances. I focus on their occurrence, origin, effects and risks caused by these sunstances.
 

Klíčová slova

Toxická látka potravina riziko
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MUDr. Lenka Luhanová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ROHLENOVÁ, Karolína. Toxické látky v potravinách. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studií
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta zdravotnických studií

Bakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví