Nikola HOŠKOVÁ
Bachelor's thesis
Cenová a odbytová politika podniku
Pricing and sales policy of the company
Abstract:
Tato práce se věnuje problematice cenové politiky podniku. Problematika je zaměřena na analýzu úplných nákladů vybraných podniků pro porovnání. Jeden z těchto vybraných podniků je rozebrán podrobněji. Smyslem je poukázat na to, s jakými náklady firma musí pracovat, co všechno je zahrnuto do ceny za jeden výrobek, a kalkulační vzorec jak se tato cena vypočítá. Tato cena se dále dělí, podle toho zda …moreAbstract:
This thesis focuses on the pricing policy of the company. The issue focuses on the analysis of the full cost of selected companies for comparison. One of these selected enterprises is analyzed in detail. The purpose is to point out what costs the company has to work, what is included in the price of a product, a calculation formula for how the price was calculated. This price is further divided, depending …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 3. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jiří Uhman
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HOŠKOVÁ, Nikola. \textit{Cenová a odbytová politika podniku}. Online. Bachelor's thesis. Ústí nad Labem: University of Jan Evangelista Purkyně in Ústí nad Labem, Faculty of Social and Economic Studies. 2017. Available from: https://theses.cz/id/ia9uh0/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HOŠKOVÁ, Nikola. Cenová a odbytová politika podniku. Ústí nad Labem, 2017. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomickáJAN EVANGELISTA PURKYNĚ UNIVERSITY IN ÚSTÍ NAD LABEM
Faculty of Social and Economic StudiesBachelor programme / field:
Economics and Management / Financial management
Theses on a related topic
-
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Veronika Volfová -
Kalkulace nákladů a cenová tvorba podniku
Jan Chabera -
Konkurenční prostředí firmy Kuhn Bohemia a tvorba cen
Eva Hrabalová -
Tvorba cen ve vybraném podniku
Milan Zimák -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová -
Oceňování lesa - porovnání oceňovacích metod v ČR - cena zjištěná, cena obvyklá.
Dominika Loskotová -
Oceňování okrasných rostlin, charakteru stromy – porovnání oceňovacích metod v ČR – cena zjištěná a cena obvyklá
Jana Hermanová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei