Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích – Ing. Galyna Slozka
Ing. Galyna Slozka
Master's thesis
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
Review of Hotel Restaurant Concept
Abstract:
Cílem této diplomové práce je kompletní pochopení konceptu hotelových restaurací pomocí prozkoumání a porovnání restaurací ve třech vybraných hotelech vyšší třídy. Následným výstupem je návrh nezbytných aspektů pro fungování vlastního úspěšného konceptu. Pro zpracování práce byli použite takové metody a techniky, jako deskripce (popis zkoumaných objektů), pozorování (sledování zkoumaných jevů, skutečnost …moreAbstract:
The aim of this diploma thesis is a complete understanding of the concept of hotel restaurants by examining and comparing the three selected restaurants in the high class hotels. The output is a proposal for the necessary aspects for the successful operation of the concept. For making the thesis were used such methods and techniques as description (description of the examined objects), observation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10765/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Zaměstnanci a problematika lidských zdrojů jako faktor, který ovlivňuje kvalitu a úroveň poskytovaných služeb v hotelu
Pavel Žďárský -
Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
Denisa Kajnarová -
Možnosti moderních technologií v propagaci restaurace, hotelu…
Sabina Pranovich -
Obchodní strategie hotelu The Emblem Hotel Prague
Marie Ali-Ogly -
Hotelová restaurace z pohledu ergonomie a efektivity práce
Jana Szkuciková -
A comparative analysis of consumer’s perception of hotel restaurants in Great Britain and New Zealand (Relationship marketing study)
Jana Nekudová -
Marketingová analýza a marketingový plán hotelu, kempu a restaurace "Knížecí rybník"
Karolína Vovsová -
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
Karel Vojta