Ing. Galyna Slozka

Master's thesis

Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích

Review of Hotel Restaurant Concept
Abstract:
Cílem této diplomové práce je kompletní pochopení konceptu hotelových restaurací pomocí prozkoumání a porovnání restaurací ve třech vybraných hotelech vyšší třídy. Následným výstupem je návrh nezbytných aspektů pro fungování vlastního úspěšného konceptu. Pro zpracování práce byli použite takové metody a techniky, jako deskripce (popis zkoumaných objektů), pozorování (sledování zkoumaných jevů, skutečnost …more
Abstract:
The aim of this diploma thesis is a complete understanding of the concept of hotel restaurants by examining and comparing the three selected restaurants in the high class hotels. The output is a proposal for the necessary aspects for the successful operation of the concept. For making the thesis were used such methods and techniques as description (description of the examined objects), observation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze