Bc. Věra Kuklíková

Master's thesis

Élaboration d'un cours de la gastronomie et de la restauration en classe de FLE pour un lycée professionnel d'hôtellerie en République tchèque

Designing a French language course on gastronomy and hospitality topics for an upper secondary school in the Czech Republic
Abstract:
The main aim of this diploma thesis is tu design a course of French language for certain upper secondary hotel school in the Czech Republic. Therefore, this course is focused on the gastronomy and hospitality related lexis. The theoretical part is devoted to the methodology of the French language for specific purposes, which represents one the possible approaches to teaching the French language for …more
Abstract:
Tato diplomová práce si klade za cíl vypracovat návrh kurzu francouzského jazyka zaměřeného na gastronomii a pohostinství. Jedná se o kurz připravený na míru pro střední hotelovou školu v České republice. První část práce se zabývá metodologií Francouzštiny pro specifické účely, která představuje jeden z možných přístupů k výuce odborné francouzštiny. Poté následuje praktická část práce, která je zaměřena …more
 
 
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 6. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2016
  • Supervisor: Mgr. Petra Suquet, M.A.
  • Reader: PhDr. Naděžda Bruzlová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta