Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk – Bc. Michaela Sadílková
Bc. Michaela Sadílková
Diplomová práce
Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk
Optimization of selected sourdoughs parameters prepared from special gluten-free flours
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SADÍLKOVÁ, Michaela. \textit{Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ibjr5f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.