Mykotoxiny v bezlepkových potravinách z českého trhu – Kateřina Bursová
Kateřina Bursová
Bakalářská práce
Mykotoxiny v bezlepkových potravinách z českého trhu
Mycotoxins in gluten-free food from the Czech market
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BURSOVÁ, Kateřina. \textit{Mykotoxiny v bezlepkových potravinách z českého trhu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/iczkq5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.