Ing. Jana KNÉBLOVÁ

Diplomová práce

Povrchové a elektrokinetické vlastnosti bakterií jogurtových kultur

Surface and electrokinetic properties of yogurt culture bacteria
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá popisem povrchových a elektrokinetických vlastností vybraných mikrobiálních systémů, které jsou přítomny v produktech mlékárenského průmyslu. Tyto mikroorganismy jsou Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. Vlastnosti těchto mikroorganizmů byly studovány pomocí běžných metod sloužících k popisu povrchových a elektrokinetických …více
Abstract:
This diploma thesis is focused on description of the surface and electrokonetic properties of selected bacterial strains which are present in milk industry products. These microorganisms are Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. Their properties were studied by using of commonly available methods for the description of surface and electrokonetic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 15734

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2010
  • Vedoucí: doc. Ing. Marián Lehocký, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KNÉBLOVÁ, Jana. Povrchové a elektrokinetické vlastnosti bakterií jogurtových kultur. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe