Ing. Klára Straková

Diplomová práce

Budoucnost využití biopotravin v gastronomii

The future and perspectives of organic food in gastronomy
Anotace:
STRAKOVÁ, Klára. Budoucnost využití biopotravin v gastronomii. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. Celkový počet stran 70 Předkládaná diplomová práce je zaměřena na budoucnost využití biopotravin v gastronomii. Na následujících stránkách se dočtete o ekologickém zemědělství, o pojmech biopotravina či bioprodukt, není opomenut ani vývoj, a to jak v ČR, tak i ve světě. Dále zdravotní …více
Abstract:
STRAKOVÁ, Klára. The future and perspectives of organic food in gastronomy . [Master´s Dissertation], College of Hotel Management., Prague: 2013. Total number of pages: 70 This thesis is focused on the future use of organic food in restaurants. On the following pages , therefore, can be read on organic farming, the concepts of organic food and organic product, is not forgotten and development in the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství