Budoucnost využití biopotravin v gastronomii – Ing. Klára Straková
Ing. Klára Straková
Diplomová práce
Budoucnost využití biopotravin v gastronomii
The future and perspectives of organic food in gastronomy
Anotace:
STRAKOVÁ, Klára. Budoucnost využití biopotravin v gastronomii. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. Celkový počet stran 70 Předkládaná diplomová práce je zaměřena na budoucnost využití biopotravin v gastronomii. Na následujících stránkách se dočtete o ekologickém zemědělství, o pojmech biopotravina či bioprodukt, není opomenut ani vývoj, a to jak v ČR, tak i ve světě. Dále zdravotní …víceAbstract:
STRAKOVÁ, Klára. The future and perspectives of organic food in gastronomy . [Master´s Dissertation], College of Hotel Management., Prague: 2013. Total number of pages: 70 This thesis is focused on the future use of organic food in restaurants. On the following pages , therefore, can be read on organic farming, the concepts of organic food and organic product, is not forgotten and development in the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5488/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STRAKOVÁ, Klára. \textit{Budoucnost využití biopotravin v gastronomii} Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/idd96s/. [cit. 2024-04-19].
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
Natália Vargová -
Problematika finalizace bioprodukce na farmě
Martin VAVŘINA -
Analýza úlohy a postavení bioprodukce na trhu ČR
Alena JAHODOVÁ -
Biopotraviny v maloobchodních řetězcích na českém trhu
Andrea Kubátová -
BIOPOTRAVINY A POTRAVINY NOVÉHO TYPU Z HLEDISKA NUTRICE A OCHRANY ZDRAVÍ SPOTŘEBITELE
Jaroslava DUBNOVÁ -
Bioprodukce a její distribuce v okresech České Budějovice a Český Krumlov
Jana VOTAVOVÁ -
Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
Markéta Lojdová