Igor Gallo

Bachelor's thesis

PREVÁDZKOVANIE LETNÉHO A ZIMNÉHO STREDISKA REZORT LEVOČSKÁ DOLINA

Abstract:
Témou bakalárskej práce je analýza prevádzky letného a zimného strediska Rezortu Levočská Dolina. Jej cieľom je na základe analýz navrhnúť možné zlepšenia v rámci prevádzky daného strediska Rezortu Levočská Dolina. Práca pozostáva z dvoch častí. V teoretickej časti sa rozoberal cestovný ruch na Slovensku, doprava a služby na Slovensku. V druhej, teoretickej časti sa rozoberala problematika prírodných …more
Abstract:
The focus of the bachelor’s thesis is to analyze the operations of the Rezort Levočská Dolina. Theprimary goal is to design possible improvements within the selected establishment based on theresults from various data analysis techniques. The theoretical part of this thesis introduces tourism,traffic and services provided in Slovakia. The second part describes the influence of climateconditions and …more
 
 
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2018

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a turismus

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses idigwv idigwv/5
13/4/2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.