Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků – Bc. Jana Ondrušová
Bc. Jana Ondrušová
Master's thesis
Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků
Influence of Sterilizing Interventions on Selected Analytical Indicators Thermally Sterilized Fruit Products
Abstract:
Diplomová práce popisuje vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků. Teoretická část se zabývá popisem rozdělení ovoce, jejím chemickým složením, charakteristikou vybraných konzervárenských surovin, technologii výroby tepelně sterilovaných ovocných výrobků a popisem analytických metod pro kontrolu těchto výrobků. V praktické části jsou popsány vybrané …moreAbstract:
This thesis describes the effect of sterilizing treatment for selected analytical indicators of heat-sterilized fruit products. The theoretical part describes the distribution of fruits, chemical composition, characteristics of selected canning raw materials, production technology heat-sterilized fruit products and a description of analytical methods for the control of these products. The practical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2013
Accessible from:: 2. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ONDRUŠOVÁ, Jana. \textit{Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2013. Available from: https://theses.cz/id/idlnmn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Ondrušová, Jana. Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production