Nové trendy ve školním stravování – Bc. Radka Pollaková
Bc. Radka Pollaková
Bakalářská práce
Nové trendy ve školním stravování
New trends in school catering
Anotace:
Bakalářská práce ukazuje, jaké možnosti nabízí v současné době školní stravování, představuje tematické akce pořádané školní jídelnou a popisuje zásady, kterými se musí řídit stravovací zařízení při sestavování jídelníčku pro děti předškolního a školního věku.Abstract:
This bachelor's thesis shows possibilities of contemporary school catering, presents thematic actions organized by school canteen and describes rules which have to be followed by a catering facility in order to put menu together for children of pre-school and school-age.Klíčová slova
stravování školní jídelna zdravý životní styl choroby a onemocnění. zásady tematické týdny pohyb biopotraviny a bioprodukty nové trendy jídelníček catering school canteen healthy life style diseases and ilnesses rules thematic weeks movement motion organic food and organic products new trends menu
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/gy40j/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 5. 2014
- Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
- Oponent: Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Interakce Abeta a Tau proteinu s dalšími molekulami a jejich vztah k patogenezi Alzheimerovy choroby
Alice Hálová -
Vývoj protrombotického stavu u HIV-pozitivních pacientů a jeho vztah k dalším metabolickým, imunologickým a virologickým markerům
Kateřina Havlíčková -
Izolace a klasifikace kultivovatelných bakterií z tkáně kolorektálního karcinomu a zánětlivých intestinálních onemocnění
Nikola Pilařová -
Historie a současnost biopotravin v České republice a jejich vliv naživotní prostředí
Pavlína Kučová -
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
Jana Šlejharová -
Výskyt plevelů v ekologickém zemědělství, jejich význam a způsoby regulace
Kristýna Beňová -
ZÁSADY A VÝZNAM PRODUKCE BIOPOTRAVIN
Alice Nováková -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Andrea Keltnerová