Bc. Radka Pollaková
Bachelor's thesis
Nové trendy ve školním stravování
New trends in school catering
Abstract:
Bakalářská práce ukazuje, jaké možnosti nabízí v současné době školní stravování, představuje tematické akce pořádané školní jídelnou a popisuje zásady, kterými se musí řídit stravovací zařízení při sestavování jídelníčku pro děti předškolního a školního věku.Abstract:
This bachelor's thesis shows possibilities of contemporary school catering, presents thematic actions organized by school canteen and describes rules which have to be followed by a catering facility in order to put menu together for children of pre-school and school-age.Keywords
stravování školní jídelna zdravý životní styl choroby a onemocnění. zásady tematické týdny pohyb biopotraviny a bioprodukty nové trendy jídelníček catering school canteen healthy life style diseases and ilnesses rules thematic weeks movement motion organic food and organic products new trends menu
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014
Identifier:
https://is.muni.cz/th/gy40j/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 5. 2014
- Supervisor: Ing. Pavla Stejskalová
- Reader: Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training
Theses on a related topic
-
Interakce Abeta a Tau proteinu s dalšími molekulami a jejich vztah k patogenezi Alzheimerovy choroby
Alice Hálová -
Vývoj protrombotického stavu u HIV-pozitivních pacientů a jeho vztah k dalším metabolickým, imunologickým a virologickým markerům
Kateřina Havlíčková -
Chronické neinfekční choroby a zdravý životní styl
Jakub Reischl -
Testování kognitivních funkcí u Alzeimerovy choroby a jejich ovlivnění farmakologickou léčbou.
Hana Linková -
Studium vlivu neurotoxinu salsolinolu na produkci aminokyselin se zaměřením na neurotransmiter gamma-aminomáselnou kyselinu v neuronální buněčné linii SH-SY5Y a astrocytální linii A-172
Kristýna ŠOMODIOVÁ -
ZÁSADY A VÝZNAM PRODUKCE BIOPOTRAVIN
Alice Nováková -
Aktuální stav ekologického zemědělství a bioprodukce ve vybraném regionu Kraje Vysočina - okres TŘEBÍČ
Petra Tručková -
Produkce biopotravin a jejich dostupnost v obchodní síti
Denisa Klecová