Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb). – Adéla ABRMANOVÁ
Adéla ABRMANOVÁ
Bachelor's thesis
Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).
Analogues (substitutes) food products {--} cheese, confectionery. Their identification and offer in the distribution network. Awareness of sellers and consumers (including operators of catering facilities).
Anotácia:
Název bakalářské práce je Analogy (náhražky) některých potravin- sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatel stravovacích služeb). Toto téma jsem si zvolila, protože mě zaujalo a chtěla jsem se o něm dozvědět více informací. Na začátku práce vysvětluji, co je to analog neboli náhražka potraviny. Analogem potraviny se …viacAbstract:
The name of my thesis is Analogues (substitutes) food products {--} cheese, confectionery. Their identification and offer in the distribution network. Awareness of sellers and consumers (including operators of catering facilities). I chose this topic as it is interesting for me and I wanted to learn more about it. At the beginning of my work I explain what an analogue or substitute food product is …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2009
Zverejniť od: 6. 5. 2009
Identifikátor:
13299
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2009
- Vedúci: MUDr. Dagmar Smitková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ABRMANOVÁ, Adéla. \textit{Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Health and Social Studies. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/ieol53/.
Jak správně citovat práci
ABRMANOVÁ, Adéla. Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).. Č. Bud., 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 06. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2009 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / odbor:
Public Health Service / Public Health Protection
Práce na příbuzné téma
-
Klamání a ochrana spotřebitele
Pavla Mrázová -
Klamání spotřebitelů prostřednictvím značek kvality
Šimon Seman -
Obaly potravin jako nástroj ke klamání spotřebitelů
Michaela Frydrychová -
Ochrana spotřebitele a klamání v oblasti prodeje potravin
Laura Hralová -
Ochrana spotřebitele se zaměřením na obchodování na internetu
Martin ŠEBESTA
Názov
Vložil
Vložené
Práva