Analýza dostupných dojicích zařízení pro chovatele koz – Zdeněk Veselý
Zdeněk Veselý
Bakalářská práce
Analýza dostupných dojicích zařízení pro chovatele koz
Analysis of Available Milking Equipment for Goat Breeders
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce bylo zhodnotit současný stav nabídky a dostupnosti dojicích zařízení pro chovatele koz různě početných stád. Následně na základě ekonomického hlediska vypracovat doporučení nejvhodnějších technologií pro malá stáda do 10 kusů koz, pro středně velká stáda od 10 do 50 kusů koz a pro velká stáda nad 100 kusů koz. V literárním přehledu je blíže specifikován chov koz v České …víceAbstract:
The main objective of the bachelor thesis was to evaluate the current state of supply and availability of milking equipment for goat breeders of different herd sizes. Subsequently, based on economic considerations, to make recommendations on the most suitable technologies for small herds of up to 10 goats, for medium-sized herds of 10 to 50 goats and for large herds of over 100 goats. The literature …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Jan Kuchtík
- Oponent: Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Vliv zkrmování řasy Chlorella vulgaris na složení tuku kozího mléka
Monika Surmová -
Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti
Klára Kubečková -
Vliv technologie chovu na složení kozího mléka
Monika Relichová -
Vlivy působící na složení kozího mléka
Lenka PECOVÁ -
Produkce a složení kozího mléka
Tamara Baďurová -
Složení kolostra a mléka ve vztahu k biochemickému profilu krve u koz
Lenka Korbélyiová -
Použití metody MALDI-TOF k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
Kristýna Řehořová -
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
Hana Konečná