Analýza dostupných dojicích zařízení pro chovatele koz – Zdeněk Veselý
Zdeněk Veselý
Bachelor's thesis
Analýza dostupných dojicích zařízení pro chovatele koz
Analysis of Available Milking Equipment for Goat Breeders
Abstract:
Hlavním cílem bakalářské práce bylo zhodnotit současný stav nabídky a dostupnosti dojicích zařízení pro chovatele koz různě početných stád. Následně na základě ekonomického hlediska vypracovat doporučení nejvhodnějších technologií pro malá stáda do 10 kusů koz, pro středně velká stáda od 10 do 50 kusů koz a pro velká stáda nad 100 kusů koz. V literárním přehledu je blíže specifikován chov koz v České …moreAbstract:
The main objective of the bachelor thesis was to evaluate the current state of supply and availability of milking equipment for goat breeders of different herd sizes. Subsequently, based on economic considerations, to make recommendations on the most suitable technologies for small herds of up to 10 goats, for medium-sized herds of 10 to 50 goats and for large herds of over 100 goats. The literature …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2022
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Jan Kuchtík
- Reader: Květoslava Šustová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Theses on a related topic
-
Vliv zkrmování řasy Chlorella vulgaris na složení tuku kozího mléka
Monika Surmová -
Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti
Klára Kubečková -
Vliv technologie chovu na složení kozího mléka
Monika Relichová -
Vlivy působící na složení kozího mléka
Lenka PECOVÁ -
Produkce a složení kozího mléka
Tamara Baďurová -
Složení kolostra a mléka ve vztahu k biochemickému profilu krve u koz
Lenka Korbélyiová -
Použití metody MALDI-TOF k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
Kristýna Řehořová -
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
Hana Konečná