Karolína Daňová

Bakalářská práce

Cirkulární gastronomie jako integrální součást udržitelného turismu

Circular gastronomy as an integral part of sustainable tourism
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem „cirkulární gastronomie“ jako účinného nástroje pro snižování potravinového a jiného odpadu v restauracích spolu se zvyšováním jejich konkurenceschopnosti. Cílem práce je popsat na základě literární rešerše praktiky cirkulární gastronomie, analyzovat je a následně zhodnotit jejich přínosy z hlediska základních pěti pilířů udržitelného rozvoje. Získané poznatky budou …více
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the topic of "circular gastronomy" as an effective tool for reducing food and other waste in restaurants, along with increasing their competitiveness. The aim of the thesis is to describe the practices of circular gastronomy based on a literature review, analyze them, and, subsequently, evaluate their benefits from the perspective of the five basic pillars of sustainable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2025

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2025
  • Vedoucí: Lucie Nencková
  • Oponent: Renata Lukášová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/95820