Vliv agrotechnických a zpracovatelských technologií na mykotoxiny v obilovinách – Bc. Lucie Matějková
Bc. Lucie Matějková
Diplomová práce
Vliv agrotechnických a zpracovatelských technologií na mykotoxiny v obilovinách
The influence of agronomic and processing technologies on mycotoxins in cereals
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MATĚJKOVÁ, Lucie. \textit{Vliv agrotechnických a zpracovatelských technologií na mykotoxiny v obilovinách}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ig3lu6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.