Jan Studnička

Bakalářská práce

Informační systém výrobní linky

Information System of Production Line
Anotace:
V předložené práci je zpracován popis nově vytvořeného informačního systému výrobní linky ve společnosti Toyoda Gosei s.r.o. V první části jsou popsány výrobní procesy na lince. Dále jsou upřesněny požadavky managementu na daný informační systém. Následně jsou popsány principy hardwaru pro sběr informací použitého na výrobní lince. V další části je zpracován popis vytvořeného IS s cílem naplnění požadavků …více
Abstract:
In the present work is elaborated description of the newly created information system of production line at Toyoda Gosei s.r.o. The first section describes the manufacturing processes on the line. In next step are specified the management's requirements on the information system. Then is present the description of used hardware for collect information in manufacturing line.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
  • Vedoucí: Vladislav Vančura
  • Oponent: Tomáš Drobílek

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava