Změny chemického složení brambor v průběhu skladování – Bc. Hana ŠUTOVÁ
Bc. Hana ŠUTOVÁ
Bakalářská práce
Změny chemického složení brambor v průběhu skladování
The changes of chemical composition in potato tubers during storage
Anotace:
Tato práce je zaměřena na změny chemického složení brambor v průběhu skladová-ní. V první části se pojednává o chemických, anatomických a morfologických vlastnostech bramborových hlíz. V další části jsou popsány jednotlivé odrůdy nejčastěji pěstované v ČR. Protože tato práce je zaměřena na skladování brambor, jsou zde zahrnuty i podmínky a způsoby skladování bramborových hlíz, včetně změn, ke kterým …víceAbstract:
The work is focused on the changes of the chemical composition of potatoes during storing. The first part deals with the chemical, anatomical, and morphological properties of potato tubers. The next part describes individual cultivars grown in the Czech Republic most often. As the work is focused on the storage of potatoes it includes description of conditions and methods of storing potato tubers including …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
8027
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠUTOVÁ, Hana. Změny chemického složení brambor v průběhu skladování. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Zhodnocení ztrát při skladování brambor ve vybrané bramborárně
Jakub PELÁN -
Nutričně významné látky bramborové hlízy
Stanislava Habrová -
Barevné hlízy brambor - možný zdroj anthokyanů
Michal Skulník -
Obsahové látky v hlízách jakonu (Smallanthus sonchifolius)
Kristina Heřmanová -
Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
Jana BOUŠKOVÁ