Podnikatelský záměr restauračního zařízení – Bc. Michaela Kaprálová
Bc. Michaela Kaprálová
Bachelor's thesis
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
The Business Plan for the Establishment of a Restaurant
Abstract:
Předmětem bakalářské práce je zpracování proveditelného podnikatelského záměru na založení nového restauračního zařízení. První část bakalářské práce má teoretický charakter, který obsahuje poznatky a definice, jež jsou v druhé části práce aplikovány do samotné tvorby podnikatelského záměru. Teoretická část se věnuje vymezení nejdůležitějších pojmů spojených s podnikáním, představení všech právních …moreAbstract:
The subject of this bachelor thesis is the compilation of a quality and feasible business plan to establish a new restaurant facility. The first part of the thesis has a theoretical character, which contains knowledge and definitions that are applied in the second part of the work to the business plan itself. The theoretical part is devoted to the definition of the most important concepts associated …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsfs.cz/th/h4mp3/
Thesis defence
- Date of defence: 19. 6. 2020
- Supervisor: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
- Reader: PhDr. Pavel Čírtek
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správníUniversity of Finance and Administration
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Marketing Communication
Theses on a related topic
-
Podnikatelský záměr založení fitness restaurace
Tomáš Brodský -
Podnikatelský plán
Anna Kobylková -
Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách
Ondřej Kurák -
Podnikatelský plán restauračního zařízení
Jiří Mazgaj -
Podnikatelský záměr
Miroslav Možný -
Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď
Natália Vargová -
Podnikatelský plán
Kryštof Dobrý -
Zhodnocení podnikatelského záměru na specializované restaurační zařízení
Mikhail Burtelov