Bc. Michaela Kaprálová

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr restauračního zařízení

The Business Plan for the Establishment of a Restaurant
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je zpracování proveditelného podnikatelského záměru na založení nového restauračního zařízení. První část bakalářské práce má teoretický charakter, který obsahuje poznatky a definice, jež jsou v druhé části práce aplikovány do samotné tvorby podnikatelského záměru. Teoretická část se věnuje vymezení nejdůležitějších pojmů spojených s podnikáním, představení všech právních …více
Abstract:
The subject of this bachelor thesis is the compilation of a quality and feasible business plan to establish a new restaurant facility. The first part of the thesis has a theoretical character, which contains knowledge and definitions that are applied in the second part of the work to the business plan itself. The theoretical part is devoted to the definition of the most important concepts associated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
  • Oponent: PhDr. Pavel Čírtek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní

Vysoká škola finanční a správní

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketingová komunikace