Jídlo a gastronomie jako potenciál rozvoje lokality – Pavel Rolínek
Pavel Rolínek
Master's thesis
Jídlo a gastronomie jako potenciál rozvoje lokality
Food and Gastronomy as the Potential of the Locality Development
Abstract:
Diplomová práce se zabývá celkovou skladbou pohostinských zařízení v lokalitě historického centra města České Budějovice a analýzou nabízených jídel na jídelních lístcích restauračních zařízení. Cílem práce je analyzovat, do jaké míry se tradiční jídla české kuchyně a především typická jihočeská regionální jídla podílejí na nabídce jídel restauračních zařízení a jak se prostřednictvím jídla prosazuje …moreAbstract:
The master´s thesis deals with overall composition of catering facilities in the historical centre of the City of Ceské Budejovice and provides analysis of the meals offered on the menus of the restaurants there. The purpose of the thesis is to analyse the extent to which traditional meals representing the Bohemian cuisine and, in particular, traditional South Bohemian meals appear on the menus of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 4. 2011
Thesis defence
- Supervisor: doc. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ROLÍNEK, Pavel. \textit{Jídlo a gastronomie jako potenciál rozvoje lokality}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2011. Available from: https://theses.cz/id/ij81mo/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme:
null
Theses on a related topic
-
Zvýšení konkurenceschopnosti vybraného pohostinského zařízení v Bejrútu
Šárka Issa -
Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení
Karolína Pálková -
Postoj zaměstnanců pohostinských zařízení k problematice pasivního kouření ? informovanost, zdravotní vlivy, regulace
Věra BRABENCOVÁ -
Celiaci jako zákaznický segment ve stravovacích zařízeních
Nikola Čedíková -
Možnosti stravování na železnici v České republice
Radka Steklá -
Analýza pohostinských zařízení v blízkosti vybraných památkových objektů Libereckého kraje
Zuzana Maťátková -
Rozvoj podniku smerom k finálnym fázam potravinovej vertikály
Lucia Némethová -
Vliv kvality cyklistické infrastruktury na místní cestovní ruch
Jakub Štěrba
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights