Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců – Bc. Ivana Dohnalová
Bc. Ivana Dohnalová
Master's thesis
Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců
Modification of Food Rations According to Range of Products from Hyper and Supermarkets
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo optimalizovat okamžité dávky potravin navržené v práci Loukotové (2008) vzhledem k aktuálnímu sortimentu obchodních řetězců u vybraných skupin civilního obyvatelstva. Byly sestaveny jídelní lístky s inovovanou potravinovou skladbou, na základě průzkumu provedeného ve vybraných obchodních řetězcích. Tyto jídelní lístky byly nutričně vyhodnoceny pomocí program Výživa. Z výsledků …moreAbstract:
The aim of the work was to optimize the doses of foods suggested by Loukotová (2008) according to current offer in chosen retail chains. There were suggested the menus for select group of civilians with new composition of food and analysed by program Výživa. Its results showed that the menus were optimized according to defined nutritive standards in range ? 10 %. In the end there was performed price …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2015
Accessible from:: 22. 4. 2015
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DOHNALOVÁ, Ivana. \textit{Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2015. Available from: https://theses.cz/id/ik1j16/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Dohnalová, Ivana. Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Nutriční faktory ovlivňující obsah močoviny v mléce dojnic
Vít Škrabal -
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
Jakub Mazur -
Socioekonomické faktory súvisiace so stravovaním v špecifickej populácii s predchádzajúcou onkologickou diagnózou v detskom veku
Dominika Kováčová -
Vybrané faktory vzniku obezity v dětském věku
Kateřina Teplá -
Připravenost českých domácností na krizové situace
Erik Schulz -
Příprava občanů na krizové situace
Lena Červenková -
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
Daniel Benda -
Model zapojení místní samosprávy, podnikatelských subjektů a občanů pro jejich účasti v IZS pro krizové situace
Václav Novotný