Bc. Ivana Dohnalová

Master's thesis

Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců

Modification of Food Rations According to Range of Products from Hyper and Supermarkets
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo optimalizovat okamžité dávky potravin navržené v práci Loukotové (2008) vzhledem k aktuálnímu sortimentu obchodních řetězců u vybraných skupin civilního obyvatelstva. Byly sestaveny jídelní lístky s inovovanou potravinovou skladbou, na základě průzkumu provedeného ve vybraných obchodních řetězcích. Tyto jídelní lístky byly nutričně vyhodnoceny pomocí program Výživa. Z výsledků …more
Abstract:
The aim of the work was to optimize the doses of foods suggested by Loukotová (2008) according to current offer in chosen retail chains. There were suggested the menus for select group of civilians with new composition of food and analysed by program Výživa. Its results showed that the menus were optimized according to defined nutritive standards in range ? 10 %. In the end there was performed price …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2015
Accessible from:: 22. 4. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Helena Družbíková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Dohnalová, Ivana. Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2015

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe