INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY – Nikola Pospíšilová
Nikola Pospíšilová
Bachelor's thesis
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na „Inovaci nabídky restauračního menu při respektování zásad správné výživy“ a pojednává v teoretické části o tom, co je pojem správná výživa, složky výživy a negativní vlivy na lidský organismus při nesprávné výživě. Je zmíněná potravinová pyramida, doporučené hodnoty při stravování v produktivním věku a zásady sestavování restauračního menu zmíněné v teoretické části …moreAbstract:
The thesis focuses onto „Innovation of restaurant menu offers while respecting the principles of right nutrition“ and deals in a theoretical part about a concept what a right nutrition, nutrients and negative effects on a human body while having an improper nutrition are. The food pyramid is mentioned along with nutritional recommendation values in a diet for people in working age and principles of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 10. 2015
Identifier:
http://theses.cz/id/ilnf82/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2015
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
Martina Šišáková -
Zdravá výživa jako součást zdravého životního stylu dětí
Věra Ducháčková -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Posouzení energetické a biologické hodnoty stravy žáků ZŠ
Markéta NOVÁ -
Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice
Zdeněk BARTOŠ -
Vliv vybraných doplňků stravy na výživový stav sportovců
Dominika BOČKOVÁ -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
Tereza Soukupová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights