Distribuce a marketing regionálních potravin – Bc. Petra Novotná, DiS.
Bc. Petra Novotná, DiS.
Master's thesis
Distribuce a marketing regionálních potravin
Distribution and marketing of regional foods
Anotácia:
Cílem práce bylo charakterizování regionální produkce potravin, marketingu a distribuce v rámci platné legislativy. Prezentace značky je v podstatě základ celé soutěže, je to přesně ten způsob, jak potraviny přiblížit veřejnosti, představit jim výrobce a jejich výrobky s možností tyto potraviny ochutnat. Na základě těchto zkušeností byl navržen postup (metodika), který lze aplikovat na všechny subjekty …viacAbstract:
The aim of the thesis was to characterize regional food production, marketing and distribution within the framework of the applicable legislation. The presentation of the brand is basically the basis of the whole competition, it is exactly the way to bring food closer to the public, introduce them to the manufacturers and their products with the possibility to taste these foods. Based on this experience …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Perla Kuchtová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Rural Development and Agriculture / Development of Rural Areas
Práce na příbuzné téma
-
Šíření, hladiny a rizika cytostatik v prostředí nemocnic a lékáren a v domácnostech onkologických pacientů
Lenka Doležalová -
Svoboda pohybu a bezpečnost v péči o klienty s demencí v domovech pro seniory a domovech se zvláštním režimem: výzvy a řešení
Gabriela Pitourová Smutná -
Factors influencing the success of a company in a selected market
Alibek Orazbay -
Analýza procesů v logistice vývoje a plánování balení, dopravy a skladových prostor ve ŠKODA AUTO a.s.
Dalibor Fibiš -
Testování SW jako nástroj pro zvyšování kvality a bezpečnosti SW
Alexandra Müllerová -
Využití kapalinové chromatografie a vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie při hodnocení kvality a bezpečnosti potravin a krmiv
Aneta Bumbová -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková
Názov
Vložil
Vložené
Práva