Nové marketingové koncepty v nabídce stravovacích služeb – Hana Kostková
Hana Kostková
Diplomová práce
Nové marketingové koncepty v nabídce stravovacích služeb
New marketing concepts in food services offer
Anotace:
Diplomová práce se zabývá zkoumáním nových marketingových konceptů stravovacích služeb, především restaurací. Cílem práce je získání podrobnějších informací z oblasti marketingu stravovacích služeb, analýza nových konceptů a ověření hypotéz dotazníkového šetření. Práce je členěna do čtyř kapitol. Do popředí zájmu budou postaveny především inovativní a zážitkové marketingové přístupy, které budou teoreticky …víceAbstract:
Diploma thesis is on researching new marketing concepts in food services offer, especially restaurants. Aim of the thesis is to gain more detailed information from the field of marketing of food services, analysis of the new concepts and examination of hypothesis of the survey research. The thesis is divided into four chapters. To the forefront of interest are brought above all innovative and experiential …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 12. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/26271
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2011
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Hana Zábranská
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/26271
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Experiential marketing
Vojtěch Šimek -
Nové marketingové koncepty v nabídce stravovacích služeb
Hana Mrázková -
Podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb v podmínkách urbanizace
Hana HÁJKOVÁ -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák -
Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení
Hana ŠRACHTOVÁ -
Aplikace vybraných principů behaviorální ekonomie ve stravovacím zařízení
Jan VOVES -
Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení jako součást využití železniční tratě Dívčice-Netolice pro cestovní ruch
Monika VESELÁ -
Učení na pracovišti v ubytovacím zařízení s kavárnou
Tomáš KONEČNÝ