Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat – B.Sc. Oyinkansola Folarin
B.Sc. Oyinkansola Folarin
Master's thesis
Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
Abstract:
In a bid to cater for the growing interests of consumers for nutritive, wholesome, and safe ready-to-eat rabbit meat products via meat drying techniques, a total of 20 rabbit legs were used to compare the physiochemical characteristics, volatile compounds, fatty acid profile and sensory quality of rabbit meats subjected to different drying temperatures. The meats were cut, dried at different temperatures …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
- Vedúci: doc. Klára Urbanová, Ph.D.
- Oponent: Radka Nagy, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FOLARIN, Oyinkansola. \textit{Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Tropical AgriSciences. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/inptpf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesMaster programme / specializace:
Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / Sustainable Animal Production
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of fatty acids and volatile components of different types of edible insects
Dominique Cero -
Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
Morine Akuro Ndah -
HS-SPME-GC/MS analýza silic ve studeně chmelených pivech
Lukáš Zadák -
Studium profilu těkavých látek pomocí techniky SPME-GC-MS
Diana Ciencialová -
Analýza těkavých organických látek v přírodních matricích metodou HS-SPME/GC-MS
Silvie Surmová -
GC-MS stanovení pesticidů ze vzorků vod
Klára Kosková -
Optimalizace přípravy vzorku před stanovením N-nitrosaminů\nl{} pomocí GC-MS
Petr Brůha
Názov
Vložil
Vložené
Práva