Kamila Jungmanova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Ochucená piva

Abstract:
Tématem této práce jsou ochcená piva. Teoretická část práce se zabává českou legislativou ochucených piv. Stručný popis výroby piva a jaké druhy ochucujících složek, se do takových to nápojů přidávají. Jaké druhy ochuceného piva, můžeme naleznout na českém a světovém trhu. Praktická část práce se zabává degustací podomácku smíchaných ochucených piv a dotazníku. V práci je popsáno jak se degustační …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.