Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků – Bc. Hana Pírová
Bc. Hana Pírová
Diplomová práce
Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků
Vacuum frying - alternative technology for preparation of vegetable crisps
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PÍROVÁ, Hana. \textit{Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/io7yqr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.