Bc. Martina NOVÁKOVÁ

Diplomová práce

Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin

Critical Control Points System (HACCP) in food production
Anotace:
Práce s názvem "Systém kritických bodů HACCP ve výrobě potravin" poskytuje základní i praktické informace týkající se výroby zdravotně nezávadných potravin. Hlavní výstup práce je zhodnocení funkčnosti zavedeného systému HACCP v konkrétním podniku.
Abstract:
The work entitled "The HACCP in food production" provides basic and practical information concerning the production of healthy food. The main goal is to detect the functionality of the introduced HACCP system in a particular company.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 3. 2011
Zveřejnit od: 1. 1. 2099

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2011
  • Vedoucí: Ing. Milan Novotný

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVÁKOVÁ, Martina. Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin. Ústí nad Labem, 2011. diplomová práce (Ing.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 03. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická