Bc. Milan STEHLÍK

Diplomová práce

Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů

Senzory quality of organic and conventional Edam cheese
Anotace:
Teoretická část práce shrnuje požadavky na senzorickou analýzu potravin, na její statistické vyhodnocení, historii a výrobu eidamských sýrů a legislativní požadavky v oblasti produkce pocházející z ekologického zemědělství. Praktická část se zaměřuje na senzorické porovnání konvenčních eidamských sýrů a eidamských sýrů pocházejících z produkce ekologického zemědělství. Srovnává vybrané deskriptory …více
Abstract:
Theoretic part of this work summarizes demands on senzory analysis of food, on its statistic evaluation, history and production of Edam cheese and legislative demands in the sphere of production from organic agriculture. Practical part is intent on the senzory compare of the conventional and organic Edam cheese. It compares selected descriptors of flavour, odour and appearance. Senzory analysis is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 17329

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STEHLÍK, Milan. Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin