Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s. – Bc. Pavel KOZEL
Bc. Pavel KOZEL
Master's thesis
Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s.
A review of Hazard Analysis and Critical Control points system in a company Madeta a.s.
Abstract:
Hlavním cílem diplomové práce je aplikace systému HACCP ve výrobním a distribučním procesu v mlékárenském provozu, posouzení možnosti integrace systému HACCP s dalšími používanými systémy řízení jakosti ve společnosti. Dílčím cílem je provedení rozboru nastavení systému kritických bodů HACCP pro vybraný výrobek, dále vyhodnocení zpracovaného posouzení nebezpečí a ověření správnosti a dodržování nastavených …moreAbstract:
The main aim of the diploma work is HACCP system application during manufacture and distribution process i a dairy operation, considering possibilities of HACCP integration and other used quality controls in the company. In the first part there is described a manufacture place and individual quality control items discussion. HACCP n.1 for milk takings and milk manufacture opening was observed and then …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2009
Accessible from:: 29. 4. 2009
Identifier:
11142
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2009
- Supervisor: Ing. Dagmar Bednářová, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOZEL, Pavel. \textit{Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s.}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2009. Available from: https://theses.cz/id/iqjh9z/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOZEL, Pavel. Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s.. Č. Bud., 2009. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 29. 04. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2009 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Management of Commerce
Theses on a related topic
-
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Martina Táborská -
Změny pokryvu a orografie povodí 4. řádu ve vztahu k výstavbě dálnice hodnocené ze satelitních dat Sentinel-2 a leteckých LiDAR dat
Petr ŽŮČEK -
Kvalita gastronomických služeb v letecké dopravě
Simona Révaiová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights