Simona Horáková

Bakalářská práce

Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti

Monitoring the Quality of White Yogurts in the Market Network
Anotace:
Předložená bakalářská práce byla zaměřena na sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti v Kroměříži v letech 2015 a 2016. V první části práce byly popsány suroviny pro výrobu bílých jogurtů, jak se jogurty vyrábí a jakým způsobem se bílý jogurt vyrábí. V druhé části práce jsou představeny sledované jogurty (skupina jogurtů sledovaná v roce 2015 není úplně shodná se skupinou jogurtů sledovanou v …více
Abstract:
This bachelor thesis is monitoring the quality of white yoghurts in the retail networks in Kroměříž in the years 2015 and 2016. The first part describes the raw material, all the ingredients which are used for the yoghurts production, how to produce the yoghurts in general and the main manner of how natural, white yoghurts are made. In the second part there are represented particular yoghurts which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2016
Zveřejnit od: 13. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Horáková, Simona. Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti. Kroměříž, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe