Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti – Simona Horáková
Simona Horáková
Bakalářská práce
Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
Monitoring the Quality of White Yogurts in the Market Network
Anotace:
Předložená bakalářská práce byla zaměřena na sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti v Kroměříži v letech 2015 a 2016. V první části práce byly popsány suroviny pro výrobu bílých jogurtů, jak se jogurty vyrábí a jakým způsobem se bílý jogurt vyrábí. V druhé části práce jsou představeny sledované jogurty (skupina jogurtů sledovaná v roce 2015 není úplně shodná se skupinou jogurtů sledovanou v …víceAbstract:
This bachelor thesis is monitoring the quality of white yoghurts in the retail networks in Kroměříž in the years 2015 and 2016. The first part describes the raw material, all the ingredients which are used for the yoghurts production, how to produce the yoghurts in general and the main manner of how natural, white yoghurts are made. In the second part there are represented particular yoghurts which …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2016
Zveřejnit od: 13. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Horáková, Simona. Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti. Kroměříž, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Práce na příbuzné téma
-
Fyzikálně-chemické vlastnosti jezerních sedimentů jezera Anonima, ostrov Vega, Antarktida
Tomáš Čejka -
Vliv způsobu přípravy a prekurzoru NiO na fyzikálně chemické vlastnosti Ni-NiO-TiO\dindex{2} materiálů
Lukáš Záveský -
Vliv přítomnosti oxidů chromu a niobu na fyzikálně chemické vlastnosti TiO\dindex{2}
Jakub Pařízek -
Fyzikálně-chemické a mikrobiologické vlastnosti čistírenských kalů
Nela Friedrichová -
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
Nikola Kováčová -
Fyzikálně-chemické vlastnosti vodných roztoků PVA
Martin POLÁČEK -
Fyzikálně-chemické vlastnosti vysoce koncentrovaných vodných elektrolytů pro příští generaci nabíjecích baterií
Ondřej Kolín -
Fyzikálně-chemické vlastnosti motorových naft s vysokým obsahem HVO
Anna Roudová