Tomáš Pichrt
Bakalářská práce
Produkce drůbeže a její kvalita
Chicken production and quality
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o produkci drůbeže a její kvalitě. Především se zabývá nejprodukovanějším druhem drůbeže, kterým je kuře, které v posledních desítkách let zaujímá stabilní místo v jídelníčcích obyvatelstva.Teoretická část se zabývá charakteristikou drůbeže, drůbežího masa, jeho vlastnostmi a přednostmi. Dále se zabývá faktory, které ovlivňují jeho kvalitu, metodami hodnocení jakosti drůbežího …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the poultry production and its duality. Especially it is focused on the most produced poultry type, which is chicken. Chickens has a stable place in the menu of population in recent decades.The theoretical part deals with the characteristics of poultry, poultry meat, its features and advantages. It also deals with factors that affects its duality, methods of assessing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 3. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Samek, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva