Alternativní formy spotřeby potravin a jejich příspěvek k udržitelnému rozvoji zemědělství – Sandra Kocourková
Sandra Kocourková
Diplomová práce
Alternativní formy spotřeby potravin a jejich příspěvek k udržitelnému rozvoji zemědělství
Alternative forms of food consumption and its implication for the sustainable development of agriculture
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOCOURKOVÁ, Sandra. \textit{Alternativní formy spotřeby potravin a jejich příspěvek k udržitelnému rozvoji zemědělství}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/itklph/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program:
Hospodářská a kulturní studia
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva