Srovnání nutriční hodnoty vybraných odrůd pšenice seté ve vztahu k výživě brojlerových kuřat – Bc. Viktória Gallie
Bc. Viktória Gallie
Master's thesis
Srovnání nutriční hodnoty vybraných odrůd pšenice seté ve vztahu k výživě brojlerových kuřat
Comparison of the nutritional value of grain selected wheat varieties in relation to the feeding of broiler chickens
Anotácia:
Produkce drůbežího masa má v ČR a ve světě stoupající trend. Je to dáno především vysokou výkrmovou schopností, krátkým reprodukčním intervalem, dietetickými vlastnostmi masa a účinností přeměny živin. Brojlerová kuřata jsou speciálním typem kuřete chovaným za účelem produkce masa. Kuřecí maso je levnější než ostatní druhy masa, jeho úprava je rychlá a velice jednoduchá. Výživa drůbeže je odlišná od …viacAbstract:
Production of poultry meat in the Czech Republic and worldwide has rising trend. That is first of all due to the high fattening ability, short reproduction interval, dietary qualities of meat and conversion efficiency of nutrients. Broiler chicken is a special kind of chicken bred and its consumed for meat. Poultry meat is cheaper than other kinds of meat, its preparation is quick and very simple. …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GALLIE, Viktória. \textit{Srovnání nutriční hodnoty vybraných odrůd pšenice seté ve vztahu k výživě brojlerových kuřat}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/itxszm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Animal Science / Animal Nutrition and Dietology
Práce na příbuzné téma
-
In vitro stravitelnost škrobu pšenice ve vztahu k trávení drůbeže
Viktorie Špičková
Názov
Vložil
Vložené
Práva