Bc. Zdeněk Dřínovský

Bakalářská práce

Vyučovací metody v práci učitele praktického vyučování v oboru gastronomie

Teaching methods in the work of teachers practical training in the field of gastronomy
Anotace:
V práci jsou v teoretické části popsány vybrané vyučovací metody používané při výuce praktického vyučování v oboru gastronomie. V praktické části práce je podrobně popsáno uplatnění vybraných výukových metod na příkladu denní přípravy učitele praktického vyučování v oboru gastronomie pro oblast přípravy hovězího masa.
Abstract:
Teaching methods used for a practical gastronomy training are described in the theoretical part of the work. Practical part of the work describes in detail selected training method application as demonstrated on the example of practical gastronomy training teacher daily preparation for beef cooking.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 5. 2014
  • Vedoucí: Mgr. Petr Novák, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Jan Válek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta