Theses 

Vyučovací metody v práci učitele praktického vyučování v oboru gastronomie – Bc. Zdeněk Dřínovský

česky | in English | slovensky

Agenda:
Změnit agendu. Adresa v ISu:

Zpět na vyhledávání

Bc. Zdeněk Dřínovský

Bakalářská práce

Vyučovací metody v práci učitele praktického vyučování v oboru gastronomie

Teaching methods in the work of teachers practical training in the field of gastronomy

Anotace: V práci jsou v teoretické části popsány vybrané vyučovací metody používané při výuce praktického vyučování v oboru gastronomie. V praktické části práce je podrobně popsáno uplatnění vybraných výukových metod na příkladu denní přípravy učitele praktického vyučování v oboru gastronomie pro oblast přípravy hovězího masa.

Abstract: Teaching methods used for a practical gastronomy training are described in the theoretical part of the work. Practical part of the work describes in detail selected training method application as demonstrated on the example of practical gastronomy training teacher daily preparation for beef cooking.

Klíčová slova: vyučovací metody, učitel praktického vyučování, příprava učitele praktického vyučování, gastronomie

Jazyk práce: čeština

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 5. 2014
  • Vedoucí: Mgr. Petr Novák, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Jan Válek, Ph.D.

Citační záznam

Citace dle ISO 690: LaTeX | HTML | text | BibTeX | Wikipedie

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Složka Odkaz na adresář do lokálního úložiště instituce
Jak jinak získat přístup k textu

Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta


Nahoru | Aktuální datum a čas: 19. 4. 2019 06:40, 16. (sudý) týden

Soukromí

Kontakty: theses(zavináč/atsign)fi(tečka/dot)muni(tečka/dot)cz