Bc. Zdeněk Dřínovský

Bachelor's thesis

Vyučovací metody v práci učitele praktického vyučování v oboru gastronomie

Teaching methods in the work of teachers practical training in the field of gastronomy
Abstract:
V práci jsou v teoretické části popsány vybrané vyučovací metody používané při výuce praktického vyučování v oboru gastronomie. V praktické části práce je podrobně popsáno uplatnění vybraných výukových metod na příkladu denní přípravy učitele praktického vyučování v oboru gastronomie pro oblast přípravy hovězího masa.
Abstract:
Teaching methods used for a practical gastronomy training are described in the theoretical part of the work. Practical part of the work describes in detail selected training method application as demonstrated on the example of practical gastronomy training teacher daily preparation for beef cooking.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 5. 2014
  • Supervisor: Mgr. Petr Novák, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Jan Válek, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta