Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka – Bc. Lucie Hájková
Bc. Lucie Hájková
Master's thesis
Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka
Proposal for family farms focused on horse breeding and milk processing mare´s milk
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá návrhem rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka. Tento návrh byl doplněn podnikatelským plánem a finanční analýzou. Součástí této diplomové práce byl výzkum zaměřený na obsah sušiny, titrační kyselost, aktivní kyselost bod mrznutí klisního mléka a jak tyto technologické vlastnosti ovlivňují fáze mezidobí klisen. V rámci experimentu byla vyzkoušena …moreAbstract:
This thesis describes the design of a family farm focused on horse breeding and ma-re´s milk processing. As part of this work is to develop a business plan for he proposed farm. This plan is also accompanied by a financial analysis of the proposed farm. Part of this thesis was the research focused on the solids content, titratable acidity, active acidi-ty, freezing point mare´s milk and how these technological …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Gustav Chládek, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Theses on a related topic
-
Business plan for sheep's wool processing in Kazakhstan
Nurken Maratov -
Podnikatelský plán pro farmu se zaměřením na produkci drůbeže
Radomír Šuhaj -
Podnikatelský plán - založení chovu kuřat
Linda Šnajdrová -
Podnikateľský plán
Božena Marcinová -
Senzorické vlastnosti mražených krémů
Hana KADLECOVÁ -
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
Zahraa Jasimová -
Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
Michaela Podloučková -
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
Barbora Slanařová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights