BANDARENKA, Andrei. \textit{Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ixly8j/.
BANDARENKA, Andrei. <i>Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ixly8j/.
BANDARENKA, Andrei. Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ixly8j/.
@misc{Bandarenka2022thesis,
AUTHOR = "Bandarenka, Andrei",
TITLE = "Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-10-18]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/ixly8j/",
}
@misc{Bandarenka2022thesis,
AUTHOR = {Bandarenka, Andrei},
TITLE = {Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření},
YEAR = {2022},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/ixly8j/},
URL_DATE = {2024-10-18},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Bandarenka
| jméno = Andrei
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
| url = https://theses.cz/id/ixly8j/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-18
| poznámka =
| jazyk =
}}