Bc. Gabriela Knosová
Bakalářská práce
Glykemický index potravin
Glykemic index of food
Anotace:
ANOTACE Knosová Gabriela, Glykemický index potravin, Bakalářská práce, Brno: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, Katedra podpory zdraví, 2008. Cílem této bakalářské práce, určené široké veřejnosti, je objasnění významu sacharidů ve výživě člověka a současně vymezení souvisejících pojmů s důrazem na glykemický index potravin. Práce je rozdělena do pěti kapitolAbstract:
ABSTRACT Knosová Gabriela, Glycemic index of food, Bachelor work, Brno: Masaryk University, Fakulty of sports studies, 2008. The aim of this bachelor work, which is for wide public, is to enlighten the meaning of carbohydrates in a human nutrition and also to define connected concept to point out the glycemic index. The work is divided in to five chapters.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2008
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/w1ypj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2008
- Vedoucí: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
Glykemický index a jeho využití ve sportu
Vendula Gajdová -
Glykemický index potravin a jeho aplikace a omezení
Markéta Školoutová -
Konzumace potravin s ohledem na jejich glykemický index
Lucie Brzybohatá -
Sacharidy v potravinách a jejich význam ve výživě člověka
Barbora Bačová -
Srovnání dvou metod stanovení insulinu v lidském séru
Dominika SOUŠKOVÁ