Aplikace pro zákazníky s gamifikačními prvky pro gastronomické zařízení – Petr Nguyen
Petr Nguyen
Bakalářská práce
Aplikace pro zákazníky s gamifikačními prvky pro gastronomické zařízení
Gamification system for the gastronomic establishment L2P Café & Bar
Anotace:
Nguyen, Petr. Gamifikace systému pro gastronomické zařízení L2P Café & Bar. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2025 Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implementaci inovativního gamifikovaného systému v gastronomickém zařízení L2P Café & Bar. Cílem práce je vytvořit prostředí, které prostřednictvím aplikace herních mechanik nejen posílí zákaznickou loajalitu a zvýší frekvenci …víceAbstract:
Nguyen, Petr. Gamification system for the gastronomic establishment L2P Café & Bar. This bachelor thesis focuses on the design and implementation of an innovative gamified system for the gastronomic establishment L2P Café & Bar. The primary objective of the study is to create an interactive environment that employs game mechanics to not only reinforce customer loyalty and increase visit frequency but …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2025
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Turčínek, Ph.D.
- Oponent: Oldřich Faldík, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Otevřená informatika / Zaměření pro Otevřenou informatiku
Práce na příbuzné téma
-
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Analýza nabídky gastronomických zařízení v destinaci zaměřené na lyžařské sporty
Štěpánka Šroufková -
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
Petra Nezvalová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Aren Ananyan -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Michal Novák -
Analýza gastronomického zařízení se zaměřením na svatební hostiny
Lenka Pelikánová -
Analýza návštěvnosti vybraného ubytovacího či gastronomického zařízení
Hana Oličová