The Effect of COVID-19 Pandemic on Food and Nutrition Insecurity – Marta Knoblochová
Marta Knoblochová
Bachelor's thesis
The Effect of COVID-19 Pandemic on Food and Nutrition Insecurity
Abstract:
This research explores the profound socio-economic impacts of the COVID-19 pandemic on global food and nutritional security, with a specific focus on vulnerable regions such as Sub-Saharan Africa. The research underscores the heightened risks of hunger and malnutrition resulting from the crisis. Through a comprehensive review of existing literature, the study illuminates the systemic obstacles to food …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Ing. William Nkomoki, Ph.D.
- Oponent: Tereza Pilařová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesBachelor programme:
International Cooperation in Agricultural and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Factors Influencing Women Empowerment in Agriculture in Developing Countries
Abai Enefiok Ekenson -
Refuse derived fuel as an alternative solution to dispose of agricultural plastic waste in developing countries
Marina Pleshkova -
Common Agricultural Policy of the EU and agriculture in developing countries
Nikola Kirschová -
Wireless sensors and networks' applications in agriculture
Daniel Braniš -
Land Access and Youth Participation in Agriculture: The case of Zimbabwe.
Trevor Tanaka Moyo
Názov
Vložil
Vložené
Práva