Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb – Eva MASLÁKOVÁ
Eva MASLÁKOVÁ
Bakalářská práce
Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb
Current Trends in Packaging of Fresh Meat and Fish
Anotace:
Cieľom tejto bakalárskej práce je charakteristika spôsobov balenia čerstvého mäsa a rýb. V úvodnej časti práce je rozoberané základné zloženie mäsa, proces jeho zrenia a spôsoby chladenia. Ďalej sú spomenuté rôzne typy obalov, ktoré sa používajú pri balení mäsa rýb. V poslednej časti sú rozobrané jednotlivé spôsoby balenia.Abstract:
The aim of thesis is characterization of methods of fresh meat and fish packaging. In the first part of the thesis, the basic composition of meat, the procces of its maturation, and cooling are discussed. The following parts mention varios materials and types of packaging used for the packaking of meat and fish, and recent packaging technologies.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014
Zveřejnit od: 14. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MASLÁKOVÁ, Eva. Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.