Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech – Martina Táborská
Martina Táborská
Bachelor's thesis
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Hygiene and disinfection in kitchens and catering establishments
Abstract:
Táborská Martina, Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s. r. o., Praha: 25. 04. 2013, 48 stran Bakalářská práce pojednává o hygieně a dezinfekci v kuchyních a stravovacích provozech. Toto téma je a vždy bude aktuální. V současné době, kdy se stravovací zařízení potýkají s malou návštěvností, by nemělo docházet ke snižování …moreAbstract:
Táborská Martina, Hygiene and disinfection in kitchens and catering establishments, Bachelor´s Dissertation, The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd., Prague: 25. 04. 2013, 48 pages This Bachelor´s Dissertation is about Hygiene and disinfection in kitchens and catering establishments. In this time when people eat less in catering establishments, there should not be to reduce the level …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Modulace metabolismu lipidů a její dopad na funkce nádorových buněk a působení karcinogenů
Ondřej Zapletal -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Martina Čiháková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera