Bc. Lucie Černá
Diplomová práce
Analýza masa muflonů
Meat analysis of Mouflon mutton
Anotace:
Práce se zabývala analýzou masa muflonů. Cílem práce bylo poskytnout přehled k dané problematice a zhodnotit vybrané kvalitativní ukazatele masa muflonů.Literární rešerše je rozdělena na dvě části. V první části jsou uvedeny základní informace o taxonomii, historii, biologii, etologii a technologii chovu muflonů. Druhá část je věnována problematice kvality masa, zejména jeho složení, vlastnostem a …víceAbstract:
The thesis has pursued an analysis of the moufflon flesh. The goal has been providing an overview to the given point at issue and evaluate chosen qualitative indicators of moufflon flesh.It is divided into two parts. First part contains basic information about taxonomy, history, biology, ethology and technology of moufflon breeding. Second part is devoted to flesh quality - mainly its composition, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Milena Fantová, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Živočišná produkce
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnota masozeleninových příkrmů ve výživě kojenců
Sabina Malcová -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová -
Nuriční hodnota vybraných druhů masa
Tereza Košťálová
Název
Vložil
Vloženo
Práva