Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky – Hana Kostková
Hana Kostková
Bakalářská práce
Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá českou gastronomií jako celku, její historií a současnými i budoucími trendy moderní české kuchyně. Kromě toho je zde i kapitola uvádějící ekonomické charakteristiky stravovacích a ubytovacích služeb. Součástí je i rozhovor s Jiřím Králem, šéfkuchařem Francouzské a Plzeňské restaurace Obecního domu v Praze a kapitánem českého reprezentačního týmu kuchařů a cukrářů. Cílem …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/7563
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 6. 2008
- Vedoucí: Lena Mlejnková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/7563
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.