Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva. – Ladislav MUCHA
Ladislav MUCHA
Bakalářská práce
Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva.
The Influence of Various Factors on the Quality of Draft Beer.
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá faktory ovlivňující čepování sudového piva. Mezi hlavní faktory patří mikrobiální kontaminace se zřetelem na metabolismus bakterií mléčného kvašení rodů Lactobacillus a Pediococcus. Zvláště se pak zaměřuje na dva hlavní druhy bakterií Lactobacillus brevis a Pediococcus damnosus. Samotná příprava čepovaného piva je rozdělena na popis výčepních zařízení a tlačných médií …víceAbstract:
This bachelor dissertation is concerned with factors, that influence drawing of beer barrelled. To main factors pertains microbial contamination with regard to metabolism of bacteria of lactic fermentation from kind Lactobacillus and Pediococcus. Especially is this dissertation concerned with two major kinds of bacteria Lactobacillus brevis and Pediococcus damnosus. As such, the preparation of drawn …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MUCHA, Ladislav. Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii